ЏЕЗ викенд

Неколкумина прилепчани вљубеници во модерната JAZZ музика, а со желба за збогатување на музичкиот живот во градот , иницираа манифестацијата која ја нарекоа Прилеп џез викенд.

Прилеп Џез викенд се одржува последниот викенд во Август месец.

https://prilepjazz.mk/